Inkariukai moterims: kaip Išsirinkti ir avėti naujus batus?

Kai Lietuvoje buvo pradėta prekiauti  inkariukais jie tapo labai populiarūs, kurį mėgsta daugybė žmonių, ir nesunku suprasti kodėl, nes šie batai pasižymi dideliu patogumu ir stiliumi.

Kokie yra skirtingi Inkariukai batų tipai?

Šie sportbačiai nėra vienintelis gaminamų batų tipas, yra labai daug  batų tipų. Jie taip pat dažnai būna įvairių spalvų ir dydžių, todėl inkariukai yra puikus stilingų batų pasirinkimas visiems.

Inkariukai moterims: kaip Išsirinkti ir avėti naujus batus?

Klasikinius inkariukus skirtus moterims galima avėti įvairiais būdais. Pavyzdžiui, vieni mėgsta surišti batų raištelius iki galo, o kiti – atlenkti liežuvėlį ir rinktis laisvą išvaizdą. Jei dėvite džinsus, juos galite užsimauti ant aukštakulnių arba avėti ant sportbačių. Merginoms, dėvinčioms inkariukus, stiliaus galimybės neribotos, todėl su šiais kultiniais bateliais tikrai galite pasirinkti savo įvaizdį.

Inkariukai moterims tipai

Yra ir kitų Inkariukai batelių tipų, įskaitant aukštakulnius, vidutinio ilgio sportbačius ir šlepetes.Daugelis klasikinių batų turi storus baltus guminius padus, tačiau galite rasti Inkariukų batų, kurie turi ir plonus padus ar net pleištus, kad atrodytumėte aukštesni.

Inkariukai moterims: kaip Išsirinkti ir avėti naujus batus?

Ši linija pasižymi klasikinėmis spalvomis, tokiomis kaip balta, smėlio, juoda, tamsiai mėlyna, anglies pilka, raudona ir rožinė. Taip pat galite rasti vienspalvius juodus sportbačius, kurie turi juodus guminius padus, batų raištelius.Galima įsigyti ir kitų spalvų, taip pat yra dizaino batų tipo skirtų merginoms vasaros sezonui – tai drobės bateliai su margom spalvom.

Klasikiniai inkariukai

Inkariukai” turi liniją, vadinamą klasikinių spalvų bateliais . Šie žemakulniai bateliai yra be batų raištelių ir sukurti taip, kad juos būtų lengva užsidėti ir nusiauti. Šie bateliai tipo šlepetės yra juodos, tamsiai mėlynos, natūralios ir pilkos spalvos. Spalvoti šlepetės idealiai tinka vasarai ir gali būti derinami prie suknelės, kelnių, sijono ar bet ko kito.

Batelių Grafinės kolekcijos

Galbūt norėsite rinktis šiek tiek ekstravagantiškesnius sportbačius. Šie margintos drobės sportbačiai yra alternatyva klasikiniams bateliams.

Inkariukai moterims: kaip Išsirinkti ir avėti naujus batus?

Keletas grafinių stilių pavyzdžių: Įvairios ryškios spalvos. Kurdami grafinius stilius mes taip pat bendradarbiaujame su menininkais, muzikantais ir dizaineriais.Grafinę kolekciją galima dėvėti panašiai kaip ir klasikinius inkariukus sportbačius – suvarstomus iki viršaus arba liežuvėliu žemyn.

Odiniai inkariukai

Jei norite batelių ne iš drobės, tuomet jums pasisekė, nes turime ir tokių batelių, kurie pagaminti iš odos. Pagrindiniai jų siūlomi odiniai stiliai yra balti ir juodi vienspalviai.Likusi kedų dalis, pavyzdžiui, guminis padas, pirštų galai ir batų raišteliai, yra tos pačios spalvos kaip ir oda. Galite įsigyti tiek žemų, tiek aukštakulnių, todėl galite būti tikri, kad jie papildys jūsų aprangos kolekciją.

Inkariukai moterims: kaip Išsirinkti ir avėti naujus batus?

Aukštos klasės sportiniai bateliai

Jei ieškote aukštesnės klasės žemakulnių batelių versijos, galite apsvarstyti ir kitus variantus.Šie batai yra storesniu padu ir turi paaukštintą kojų pirštų dangtelį. Šios kolekcijos bateliai dažnai gaminami iš vilnos arba odos, todėl suteikia daugiau atramos nei klasikiniai įprastiniai sportbačiai. Padas taip pat turi patogią pakulnę, todėl jei sunkiai randate batus, kurie suteiktų jūsų kojoms reikiamą komfortą, šie stilingi inkariukai moterims gali būti skirti kaip tikjums.

Kaip išsirinkti inkariukius?

Išsirinkti jūsų stilių atitinkančius inkariukus labai lengva, nes yra labai daug įvairių tipų ir dizaino tipo batų.

Inkariukai moterims: kaip Išsirinkti ir avėti naujus batus?

Geriausias būdas išsirinkti inkariukus – ieškoti internete ir peržiūrėti prekes, atidžiai apžiūrint batų modelius ir tai, kaip jie atrodo ant modelio. Jei jau įsivaizduojate, kokio stiliaus ir spalvos norite, naudokite filtrus ir pabandykite rasti tai, ko ieškote.

Ieškote savo Inkariukai stiliaus? Tada peržiūrėkite mūsų inkariukų sportbačių asortimentą ir įsigykite savo dabar.

Bendrai mados stilius

Žinoma, sportbačių technologijos ir dizainas visada tobulėja, bet aš mieliau dėviu klasiką. Todėl šioje kolekcijoje pateikiami tik geriausi aprangos deriniai, kuriuos galite susikurti avėdami stilingus inkariukų sportbačius.Kodėl ši avalynė tokia populiari? Manau, kad viskas dėl jos universalumo, leidžiančio išbandyti įvairius subkultūrinius įvaizdžius. Iš tiesų šiuos batus avėjo visi, pradedant Elviu ir baigiant Kurtu Cobainu. Atrodo, kad inkariukai papildo kiekvieną stilių – nuo pankiškos iki sportiškos aprangos. Šiaip ar taip, šis avalynės stilius labai patrauklus ir populiarus tarp redaktorių, pirkėjų ir tinklaraštininkų.

Kaip atrodyti šauniai avint inkariukus?

Juodi inkariukai aukštakulniai atrodo šauniai, ypač kai juos derinate prie nespalvotos juodos aprangos.

Inkariukai moterims: kaip Išsirinkti ir avėti naujus batus?

Turiu pripažinti, kad šie juodi inkariukai pakeitė mano mylimiausias baltos odos ir baltos drobės porasNors juodi inkariukai iškart bet kokią aprangą paverčia šaunia, norėdama atrodyti dar labiau kietai, rekomenduočiau juodus inkariukų aukštakulnius batelius derinti su apkirptais arba aptemptais / plėšytais juodais ar baltais džinsais, ant viršaus sluoksniuoti megztus drabužius ir odines ar zomšines striukes.Visą aprangą derinu prie baltos ir juodos spalvos, čia laikausi vienspalvės temos. Kad būtų dar šauniau, pabaigai užsidėkite mėgstamus akinius nuo saulės!

 

Parašykite komentarą