Geriausios Moteriškos basutės vasarai

Mes visus metus laukėme, kol mūsų pėdos bus be batų ir galėsime pasirinkti paprastesnį variantą vasarai! Atėjo laikas atnaujinti savo vasaros avalynę kartu su vaikščiojimu į paplūdimį, mėgstamo sporto renginio praleidimu ar pasibuvimu su šeima ir draugais lauko kieme. Basučių ir šlepetių pirkimas vien dėl to, kad jie gražūs ar mielai atrodo yra didelė klaida. Amerikos podiatrinės medicinos asociacijos duomenimis , aukojant madą dėl pėdų sveikatos, gali kilti lėtinių problemų, tokių kaip pėdų ir apatinės nugaros dalies skausmai .

Peržiūrėkite šiuos 3 paprastus patarimus, kaip nusipirkti itin patogias ir sveikas kojoms vasaros basutes.

  • Pirkite tinkamo dydžio batus
  • Pado gale turėtumėte turėti šiek tiek vietos, kad kulnas nepakibtų nuo bato galo.
  •  Tai ypač pasakytina apie moteriškas šlepetes.
  • Kita vertus, jei batas yra per didelis, jūsų pėda jausis perdaug laisvai bus pernelyg apkraunami maži kaulai ir pėdų sąnariai.
  •  Atminkite, kad karštyje jūsų kojos šiek tiek patins, todėl būtinai palikite tam šiek tiek erdvės.

Patogumas ir tinkamumas karaliauja perkant vasarinę avalynę . Visada yra gera idėja nueiti į parduotuvę, kurioje galėsite pasimatuoti batus ir gauti batų pardavėjo patarimą, kad galėtumėte būti gerai informuoti apie puikių batų pirkimą.

Basutės ir batų atrama

Geriausios Moteriškos basutės vasarai

Basutės sukurtos taip, kad atrodytų gerai ir jūs jaustumeis gerai, tačiau tai nebūtinai reiškia, kad jie tinka jūsų kojoms. Kadangi basutės ir šlepetės sukurtos taip, kad būtų lengvesnės ir lankstesnės, kartais arkos atrama dingsta. Arkos atrama yra labai svarbi norint išlaikyti gerą pėdų sveikatą, lengvumo jausmą ir komfortą. Pirkti naujas moteriškas basutes, paruoštas vasariniam orui, yra labai geras variantas – galite rinktis iš daugybės skirtingų stilių ir spalvų, be to, jie yra puikus pasiteisinimas, kad jūsų kojos būtų šviežios ir žvilgančios reguliariai atliekant pedikiūrą.

Vasaros sezono tendencija

Geriausios Moteriškos basutės vasarai

Pasaulio dizaineriai, į mados šou visada įtraukia praktiškas ir stilingas moteriškas basutes skirtas vasaros sezonui. Ypač populiarūs dizainerių modeliai su plunksnomis, aukštais diržų pynimais, primenančiais romėnų gladiatorius.

Kaip dėvėti basutes su suknelėmis ?

Kalbant apie vasaros aprangą, suknelės daugeliui yra akivaizdus pasirinkimas. Pasirinkus lengvus, plūduriuojančius audinius, karštas oras padės išlikti vėsioms, o basutės gali būti puikus avalynės pasirinkimas. Nešioti basutes su puošnia suknele ir galite atrodyti puikiai. Tačiau jei esate aukštas, pleištinės basutės gali būti ne pati geriausia idėja.Jei esate pakankamai drąsi, norėdamas rinktis mini sukneles, būtent čia pleištinės basutės ar stambūs, blokuoti kulniuotos basutės bus geras pasirinkimas.

Kaip dėvėti basutes ir džinsus ?

Džinsai dera su beveik kuo nors, tiesa? O basutės su džinsais gali būti puikus variantas! Panašiai kaip su mini suknelėmis čia puikiai tiks  diržinės, nestruktūruotos plokščios basutės .Kaip pasirinkti basutes? Pagalvokite apie savo kuriamą įvaizdį ir pasirinkite basutes pagal pėdos dydį ir pilnumą. Norėdami įsitikinti, ar teisingai pasirinkote, išbandykite batų porą.

Istorija ir moteriškos basutės

Vienos iš seniausių avalynės rūšių ir tradicinis demokratinės vasaros išvaizdos komponentas – karštame ore yra basutės. S

Dabartinės tendencijos, nustatančios bendrą moteriškų basučių estetiką ir dizaino niuansus, dažniausiai nurodo 4 formatų tipus:

Senovė basučių stilius – aukšti ir kulkšnies ilgio gladiatoriai, pagaminti iš susipynusių odinių dirželių.
Retro – lengvi, šiek tiek pakilę, kulkšnių užsegimai ir išradingas pirštų dizainas plokščios basutės.
Avangardinio stiliaus – futuristiniai ir minimalistiniai modeliai ant masyvių ar plonų padų, su ekstravagantišku dizainu , pagamintu iš odos ir neįprastos tekstūros medžiagų.
Sportinės basutės – žygių basučių modeliai skirtos žygiams pėsčiomis, lauke.

Kai kurie žmonės gali pagalvoti, kad nešioti vasarines basutes ne jiems, tačiau turėdami daug skirtingų stilių, esame įsitikinę, kad kiekvienam tai yra puikus pasirinkimas. Nebijokite būti šiek tiek kūrybingi, kai reikia dėvėti basutes. Tiesą sakant, kodėl gi ne palepinti save keliomis skirtingomis batų poromis

 

Moteriškų basučių modeliai

Lieknoms merginoms tinka modeliai su aukštu raišteliu – iki blauzdos vidurio ir aukščiau. Jei jūsų kojos yra putlios, pasirinkite basutes su mažu raišteliu.Šias basutės dėvimos su trumpomis suknelėmis ir šortais. Merginos su žemu raišteliu gerai atrodo su romantiškomis suknelėmis, ilgais sijonais, sutrumpintais džinsais.

Geriausios Moteriškos basutės vasarai

Uždaro kulniuko basutės.

Tai patogūs batai ilgiems pasivaikščiojimams, toks tipas palengvina stuburo apkrovą, einant kojos mažiau pavargsta. Tokie batai dėvimi su lengvais kostiumais lengvo stiliaus drabužiais.

Kaip nusipirkti basutes moterims

Mūsų e-parduotuvėje yra didelis moteriškų batų pasirinkimas. Mes reguliariai atnaujiname asortimentą, papildome jį naujomis madingomis kolekcijomis. Galite užsisakyti aukštos kokybės modelius mažmeninėje ar didmeninėje prekyboje.

Moteriškas basutes su nuolaidomis galite įsigyti pas mus, rengiame išpardavimus ir akcijas. Kataloge yra aprašymai, avalynės nuotraukos, galimi dydžiai ir aišku kaina.

 

D.U.K

Ar galite dėvėti basutes su kostiumu?

Mes sakome, kodėl gi ne! Jei tai ypatinga proga, pasirinkite tam pritaikytas kelnes, kurios siaurėja iki kulkšnies, mes rekomenduotume basutes su dirželiais, kad nenukreiptumėte per daug dėmesio nuo likusios savo aprangos. Pasirinkite savo kostiumui su kontrastingą spalvą ir sukūrkite tikrą stiliaus stilių!

Ar galiu avėti basutes su savo vestuvine suknele?

Žinoma! Vis dėlto mes primygtinai prašome galvoti apie tai protingai. Jei jūsų vestuvės yra lauko viduryje ar paplūdimyje greičiausiai užsienyje, o ne Lietuvoje , basutės nebus ypatingai praktiškos.Taip pat nepamirškite, kad tai basutės, kurias dėvėsite didžiąją dienos dalį, iš kurių nemaža dalis bus ant kojų, todėl patogumas yra pagrindinis dalykas!

Ar galite dėvėti basutes su išleistuvių suknele? Taip!

Panašiai kaip vestuvių metu, mes ragintume jus galvoti apie protingai, jei planuojama šokti naktį, tikriausiai geriausiai tiks žemesnio tipo basutės, su gerai atremta, su aukštu kulnu basutė. Taip pat galite norėti, kad jūsų suknelė būtų dėmesio centre, todėl rinkitės stilių, kuris labiau pagiria, o ne išryškina.

Ar vairuodami galite nešioti basutes?

Tai yra sudėtinga situacija. Nors nėra įstatymų, draudžiančių vairuoti automobilio su basutėmis, tačiau tai gali sukelti problemų, jei patektumėte į nelaimę. Įstatymas nurodo, kad vairuojant reikia dėvėti tinkamą avalynę, nors konkretus apibrėžimas nėra pateiktas.Jūs visada turėtumėte mokėti saugiai valdyti transporto priemonę. Tačiau mes visada rekomenduotume persirengti ir viaruoti su porą tinkamų batų, kad nekiltų jokių problemų. Prevencija geriau nei gydymas, tiesa?

Ar galite dėvėti basutes su pėdkelnėmis?

Tai galimas variantas galite internete paieškoti daugiau informacijos su dizainais ir pritiakyti sau.

Kur nusipirkti moteriškų basučių ?

Originalias romantiško stiliaus basutes kiekvienai dienai galite rasti pas mus kataloge.

Mes siūlome prieinamiausias madingų batų kainas, galimybę užsisakyti internetu. Išsamią informaciją apie naują kolekciją, nuolaidas, išpardavimus ir premijas galite rasti mūsų oficialioje svetainėje.

Atsakymai į dažnai užduodamus klausimus

Kodėl yra naudinga pirkti moteriškus basutes iš mūsų parduotuvės?

Mes reguliariai vykdome reklamines programas, taikome nuolaidas perkant internetu, dažnai siūlome akcijines kainas daugelių rūšių modelių.

Kokie yra mūsų pranašumai prieš kitas batų parduotuves?

1. Trumpesni pristatymo intervalai.

2.Gera produkcija tiesiai iš gamintojų.

3. Mes reguliariai atnaujiname prekes ir suteikiame nuolaidas iki 60%.

Parašykite komentarą